سدیم لوریل اتر سولفات

همین ماده یک مخلوط شیمیائی امولسیون کننده، پُفدهنده، تسریع کننده انحلال، و کف کنندگی میباشد که از آن در صنایع شویندگی، دترژنتها یا مواد اولیه غذائی استفاده می گردد و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو میباشد. این ماده یک ادغام شیمیائی امولسیون کننده، پُفدهنده، تسریع کننده انحلال، و کف کنندگی میباشد که از آن در صنایع شویندگی، دترژنتها یا مواد غذائی به کار گیری میگردد و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو میباشد. این ادغام در مواد پاک کننده و تمیز کنندهی حساس کیفیت، در مقادیر و ظرفیتهای گوناگون به کارگیری می گردد. در اين زمینه دو ماده فعالسطحي رایج در ترکیب شویندهها، سدیم لوریل اتر سولفات (ماده فعالسطحي آنیونی) و کوکونات فتیاسید دیاتانولآمید (ماده فعالسطحي غیریونی)، مورد پژوهش قرار گرفت و کوشش شد کلیدی تحلیل معایب و مزایای همین دو ماده در ترشویی پارچه پنبهای تاریخی، کارآيي آنها مورد تحلیل قرار گیرد. می شود. در فهرست راهنمای محصولات خانگی، سدیم لوریل سولفات در بیش از ۸۰ متاع و در برخی موارد حتی تا ۳۰% وزنی آیتم به کار گیری قرار گرفته است. می شود. در فهرست راهنمای محصولات خانگی، سدیم لوریل سولفات در بیش از 80 فرآورده و در بعضا مورد ها حتی تا 30% وزنی آیتم استعمال قرار گرفته است. SLS پایین فرآیندی به اسم اتوکسیلاسیون قرار می گیرد و آن‌گاه SLES فرمول سدیم لوریل سولفات ایجاد می گردد. سدیم لورت سولفات (SLES) یک سورفکتانت دارای فرمول شیمیایی شبیه است. سولفات لاریل سدیم به اختصار SLS حیاتی فرمول NaC12H25SO4 یا سدیم دودسیل سولفات SDS یا این که یا ماده نزدیک به آن سولفات لوریت سدیم یا این که سولفات لاریل اتر سدیم (سدیم لوریل اتر سولفات) Sodium Laurylether Sulfate به اختصار SLES رایجترین سولفاتهای مرحله فعال آنیونی (مواد فعال سطحی آنیونی) از پاک کنندههای سنتزی اساسی توان زیاد و به طور با جزییات بیشتر جزو سورفاکتنتها (مواد فعال سطحی یا مواد مؤثر) میباشد. سولفات لاریل سدیم به اختصار SLS اهمیت فرمول NaC12H25SO4 راﯾﺠﺘﺮﯾﻦ ﺳﻮﻟﻔﺎتهای ﺳﻄﺢ ﻓﻌﺎل آنیونی (مواد فعال سطحی آنیونی) از پاک کنندههای سنتزی اصلی قدرت زیادوبطور دقیق تر جزو سورفاکتنتها (مواد فعال سطحی یا مواد مؤثر) ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.سدیم لوریل سولفات به طور معمول به عنوان یک کریستال یا این که پودر سپید یا کرم رنگی ظاهر می شود. سدیم-لوریل-سولفات ( سولفات لاریل سدیم ) پودری میباشد سپید یا زرد رنگ حیاتی بویی خاص، غیر سمی میباشد و وزن آن 25g/ml است و در دمای 180-185 درجه سانتی گراد جزء‌جزء‌کردن می شود. سولفات لاریل سدیم دراکثر مواد تجاری شویندهها نظیر مایع ظرفشویی و پاک کنندههای صنعتی (کارواش و کف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از ۹۰٪ مواد بهداشتی و پاک کننده تن وسر ازقبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم ولوسیون چه به رخ مایع یا این که غیرمایع جهت زدودن چربی به تیتر ماده کف کننده و پاک کننده وامولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود و جزو مواد اولیه آرایشی و داروئی است. چنانچه دوست دارید همین نوشتار را داشته باشید و مایل به اخذ اطلاعات مضاعف عمده در مورد نقش سدیم لوریل سولفات لطفا به تماشا از وب وبسایت ما.

ایندکسر

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum instagram beğeni bayan escort - vip elit escort GorabetRestbetVdcasinoKlasbahishtml nullednulled themestulipbetMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme Bozdurmatavuk kesimhaneNovagraMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaVodafone Mobil Ödeme Bozdurma