
[ad_1]
«بهرام فاضلی» روز یکشنبه در جلسه کارگروه فرهنگی، تبلیغات و پژوهش کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمانشاه در سرسرای اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، افزود: کالاهای سلامت محور به صورت مستقیم بر سلامت افراد و جامعه تاثیر می گذارد و از این رو نباید اجازه ورود کالاهای قاچاق سلامت محور به کشور را داد.
او با بیان اینکه کالاهای قاچاق ضربات زیادی به اقتصاد و فرهنگ کشورمان وارد می کند، گفت: قاچاق کالاهای سلامت محور علاوه بر تهدید سلامت افراد و جامعه، از بُعد فرهنگی نیز کشور را تهدید می کند.
رحیمی تصریح کرد که برخی از کالاهای قاچاق سلامت محور، سلامت و نسل ایرانی را به صورت جدی تهدید می کند و بر روی ژن ایرانی اثر می گذارد.
وی خواستار توجه جدی به مقوله آموزش و فرهنگسازی در ارتباط با مصرف نکردن کالاهای قاچاق در کشور شد و گفت: با آموزش می توان فرهنگ و نگرش مردم را تغییر داد اگرچه این اعمال تغییرات بسیار سخت و زمان بر است.
او آموزش را مقدمه اصلی فرهنگ سازی دانست و افزود: مقوله آموزش باید از سطوح پایه توسط دستگاه های مرتبط از جمله آموزش و پرورش دنبال شود.
استان کرمانشاه با ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با ۲ بخش کُرد و عرب نشین کشور عراق و داشتن ۶ مرز رسمی و بازارچه فعال، سالانه حدود نیمی از کل صادرات کالاهای غیرنفتی کشورمان به عراق را به خود اختصاص می دهد.
کالاهای قاچاق در این استان از مبادی غیررسمی وارد کشور میشود.
[ad_2]
Source link
Leave a reply