
نقطه استودیو دیجیتال محتوای شرکت متعلق به Fleabag در تولید All3Media ساخته شده خود را برای اولین بار کسب در لندن-بر اساس تولید استودیو بال.
جناح راه اندازی شد در سال 2007 توسط شوهر و همسر تیم و تسا Ingham کمک می کند studios و مارک های ایجاد محتوای دیجیتال به خصوص در ورزش است. این شات رله مشعل المپیک در ریو است و پس از توسعه جگوار #ShowYourEdge مبارزات انتخاباتی در ویمبلدون که در آن اندی موری را باز کرد تا در مبارزات خود با آسیب.
در ضمن نقطه تاسیس شد در سال 2013 و اجرا می شود یک سری از خود را در کانال یوتیوب از جمله روزانه مخلوط تونیک خرده و مرده طوطی.
این شرکت اعلام کرده است که آن را راه اندازی برای “رشد” با بیشتر خریداری هنوز اعلام نشده است. به تاریخ آن امن است مشتریان از قبیل فرمول E انگلستان و ولز Cricket Board, فا, Eurosport, Red Bull و ICC.
با دفاتر در لندن و لس آنجلس و مونیخ نقطه گفت: معامله آن را فراهم می کند با افزایش های ورزشی تولید و قابلیتهای خلاقانه برای پاسخگویی به این رشد تقاضای جهانی. بال پایدار از مشتریان شامل بین المللی المپیک و کمیته های امریکا در جام, فرمول 1, Coca-Cola, Hugo Boss, مک لارن, Vodafone و لندرور.
Andy Taylor, بنیانگذاران و مدیر اجرایی نقطه استودیو گفت: “ورزشی استراتژیک کلیدی است تمرکز برای نقطه Studios که ما ارائه یک بازار برای رشد قابل توجه است. تسا و چند برنده جایزه تولید کننده بسیار قوی با صنعت اعتبار و شهرت بالا برای ارائه محتوای با کیفیت برای ورزش بدن و علامت های تجاری. دستیابی به بال ما را قادر به سرعت بخشیدن به رشد آینده ما با مشتریان موجود در سراسر این دو شرکت و همچنین در آوردن شرکای جدید. بال خلاق تعالی همراه با کمی نقطه Studios ” درک داده ها و پلت فرم الگوریتم ارائه خواهد شد واقعا منحصر به فرد ارائه خدمات به ورزش میباشد.”
تسا و خواهد Ingham افزود: “از آغاز به کار بال ما تمام اخلاق همواره دو برابر – بزرگ مشارکت و ایجاد مخل محتوا. این دوره جدید افزایش هر دو. نقطه Studios در حال نسل بعدی تولید و پخش و برنده اولین بافتا برای یوتیوب کمیسیون خاص.
“برای ما که می گوید: – در مورد چشم انداز خود را, خلاقیت, مخل تفکر و جاه طلبی. Teaming تا با چنین سرعتی رو به رشد و مترقی استودیو باعث می شود ما دو ارائه شده است بسیار هیجان انگیز و واقعا قدرتمند در جهان از تلویزیون سریع حرکت محتوای دیجیتالی است.”
Leave a reply